Wie ben ik

Mijn naam is Onno Wiersma. Ik ben persoonlijk begeleider, 31 jaar en woonachtig in Rotterdam.

Belangrijke eigenschappen van mij zijn: geduld, inlevingsvermogen, leergierigheid, vastberadenheid, verantwoordelijkheid en zorgzaamheid.

Mijn Hobby’s zijn: fotograferen, muziek, natuur, reizen, wandelen en (water)sport.

Ik ben geen behandelaar of therapeut. Wel sta ik als begeleider naast jou om je kwaliteit van leven te vergroten.

IMPRESSIE

Werkervaring als persoonlijk begeleider heb ik met mensen met een (verstandelijke en/of lichamelijke) beperking, jongerenwerk, ouderenzorg en verslavingszorg. Ook heb ik ook ruime tijd voetbal- en zeiltraining gegeven. Door de studie HBO Social Work (SPH) blijf ik mijn (theoretische) kennis vergroten.

Naast praktische ervaring en theoretische kennis beschik ik ook over eigen ervaring in de hulpverlening. Mocht dit jou kunnen helpen, wil ik hier graag met je over praten.

Voor meer informatie


Persoonlijke begeleider

Mijn ambities

In de toekomst lijkt het mij tof om met ONNO Steunt meer mensen samen te brengen, door verschillende groepen op te starten met gevarieerde, uitdagende en toffe activiteiten. Hierbij denk ik aan logeer weekenden of een dagbestedingsproject.


%d bloggers liken dit: